Een kamer of woning verhuren

Een kamer verhuren aan een student, expat of young professional is eenvoudig en snel geregeld. Plaats de advertentie eenvoudig in enkele minuten online en kom direct in contact met potentiƫle huurders en huisgenoten. Plan zelf de bezichtigingen en kies de ideale nieuwe huurder voor de woonruimte. Kom via Kamernet eenvoudig in contact met studenten, expats en young professionals door het enorme bereik. Dagelijks zijn daar duizenden mensen actief op zoek naar een woning of studentenkamer.

Zoek jij een nieuwe huurder of huisgenoot?

Plaats de advertentie en verhuur je woning

Tijdelijke verhuur van jouw kamer of woning

Ga je een semester in het buitenland studeren of een lange reis maken? Om geen dubbele lasten te hebben zoeken studenten vaak een tijdelijke huurder voor hun studentenkamer. Er zijn genoeg studenten of expats die een tijdelijke woonruimte zoeken. Denk bijvoorbeeld aan iemand die voor een paar maanden een stage gaat lopen bij een bedrijf in jouw stad. Of een internationale student die een semester in Nederland komt studeren. Bekijk van te voren waar je om moet letten wanneer jij jouw kamer voor tijdelijke verhuur aanbiedt.

De huurovereenkomst met de huurder

Heb je de huurder en of huisgenoot gevonden? Het is belangrijk om afspraken vast te leggen in een huurovereenkomst. Het huurcontract opstellen is voor beide partijen noodzakelijk zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuren aan een expat of internationale studenten

Je hebt een kamer geplaatst en bent op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Heb je er wel eens aan gedacht om iemand uit het buitenland in huis te nemen? Naast dat je op deze manier een bijdrage levert aan het kamer te kort voor internationale studenten is de kans ook nog eens groot dat je hier een vakantieadres aan overhoudt. En wat dacht je van een vreemde taal leren! Kom eenvoudig in contact en verhuur je kamer aan een internationale student.